Bästa låten <33

Heej igen ^^ <333
Ville bara tipsa om den här awesome låten <3 Jag ÄLSKAR den <3

Värmdö :)

Hejsaan :)
Nu ska jag till Värmdö med mina föräldrar och min kompis Simone. Ska bli awweesoome ^^ det är i alla fall jättekul hos de vi ska till. DE har en pool och lagar jättegod mat och bakar sk*t mycket..!
Det slutade med att jag badade Trixie igår. Jag kunde inte fota uner själva badet men försökte att ta lite bilder efter. Det gick väl sådär... Hon ville inte sitta still och ville absolut inte titta in i kameran!
Hahahah vad muppad man kan se ut ^^
//Josefiiiiiiin <33333

Eaglegirls...

Hej VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE!

Gud känner verkligen att jag ÄLSKAR er idag! (ALLTID faktiskt!) i höst kommer det bli roligare i skolan och tänka på vad ni kanske kommenterat!
En SJUKT bra blogg är denna den är GRYMT bra och jag gillar designen och headern dock ska dem börja om från scratch (?) Aja ska nog börja med att recensera bloggar! Om ni kommenterar på detta inlägg så kikar jag in och recenserar ERAN blogg! Vad jag tycker och lite sånt!
Det vore även roligt om ni ville följa oss via bloglovin om ni tycker vi har intressanta inlägg kanske ni vill följa oss där så ni inte missar ETT ENDA inlägg!
Jaja ha det bara BÄST nu dem sista veckorna på sommarlovet så ska jag planera lite inlägg till i slutet av september och om ni vill skicka iväg ett litet mejl till [email protected] om ni vill gästblogga när jag är i Spanien!
Juste om ni vill kan ju jag också följa ER kära läsare via bloglovin!

Poss
//Emma


Sol under skynke...

Hejhopp!
Nu siteer jag ute i solen! nästan i alla fall. Jag sitter under ett skynke för att kunna se något på dataskärmen ^^
Har just fikat på en liten chokladboll och ett glas saft. På sommaren blir jag typ beroende av saft...
Jag hade tänkt att bada min lilla katt Trixie idag men jag fick just reda på att Farmor kommer hit på middag. Suck...
Så vi får helt enkelt se hur det blir med det. Hon blir så liiiten då! Måste lägga upp bilder på henne då ^^
Nu ska jag lägga datorn och skynket åt sidan och försöka att sola lite. Jag är väldigt blek då jag tycker att det är otroligt tråkigt att sola och oftast inte står ut i mer en fem minuter.
Trixie i vintras
Kram Josefin <33

Lilliii

Hej!

Förlåt för dålig updatering från min sida men ja :P!
Sitter nu och skypar med den kända LILLIII!!!!! Ja vi har kul :P vi tar massa gamla repliker från 2010 & 2011!
Sitter även och spelar sims 3 :P haha tack ossan för det!
Bebisarna har blivit ganska stora nu så ni får lita bilder på mamma kanin!

MUMS!

Haha dem ser ju nästan likadana ut :P

Pööss Emma


Första videobloggen :)

Sorry om det är lite mörkt ^^

Soorryyy ^^

Heej :P
De senaste dagarna har jag varit ute med båten och det är anledningen till att jag inte har bloggat. Jag hade med datan men internet var skit och ingenting fungerade så den användes till filmer. Hade i alla fall jättetråkigt och är superglad över att vara hemma. Som vissa kanske har förstått så är jag hemma från Emma och det är inte alls lika kul! Vi hoppas att vi kan ses snart igen och en videoblogg sak som vi filmade en kväll på studsmattan kommer troligen upp idag. I den förklarade vi typ lite vilka vi är, planer för bloggen, allmänt flumm med meraa :O ^^

Bjuder på den bild på mig och Emma från Finntorp ^^ Vad ful man kan vara ^^

/Josefiiiiiiiiin ^^


Söndag

Hejsan alla underbara fina läsare!

Just nu sitter vi och tittar på bilder till header och sen ska vi väl fixa lite design!
Idag så ska vi inte göra något med hästr :( så tråkigt men det får man ta när man inte har någon häst! Om jag hade en häst hade vi nog INTE skrivit denhär texten utan varit och ridit! Vi hade fotat EXTREMT mkt och Jossan hade ridit min (Emmas) prins/prinssesa!
Vi har nog inte berättat hur Emma och Josefin träffades okej nu kommer det!
Det var söndag i juni 2010 och vi skulle på ridläger vi var förväntansfulla och funderade vilken sorts häst vi skulle få.
Vi fick Marschall (Josefin) & Tiara (Emma). Lägret gick och Marschall och Tiara är bestisar så vi blev ju också bra vänner men inget mer bara vänner!
Året gick och 11 elever från 2010 gick på samma läger 2011. Emma fick Pärlan och Josefin fick Taggen! Emma trivdes inte med Pärlan och bytte med kära Emelie! Emma och Josefin slutade lägret som boxkompisar och flumvänner tillsammans med Alicia :D vi saknar nu Alicia!
Hoppas ni inte tycker texten blev rörig och glöm inte att skriva vad ni vill läsa om!!

// CHOCOLATEPONNYS!


JOSSAN ÄR NU HEMMA!!

Hej!

Haha ne skämtosido så är Jossan HÄR!! ÅÅÅÅÅÅ ängtligen säger jag bara! Usch haha gud vrf sitter vi vid datorerna då?
Ni kanske inte vet det men jag har en liten kanin som fått små bebisar!
Ni som följde Nicholais blogg så har han en NY nu!
Jag och Jossan sitter här med varsin data och väntar väl på maten :P
Förresten kan ni ju följa oss på bloglovin vi skulle bli grymt glada om ni ville följa oss!



EMMA


Tage <3

Lägger upp en bild på den ursöta ponnyn Taggen "Tage" som jag hade på Finntorp ^^

Visst är han söt?

/Josefin :)


Äntligen hos Emma!

Hejsan!
Nu är jag jätteglad + trött för jag har äntligen kommit fram till Emma. Jag skulle igentligen ha tagit ett tåg från centralen i Stockholm 10.55 men när vi kom dit så stod det att tåget var inställt på grund av blixtnedslag.. Snopet värre så det var bara att packa bilen och bege sig mot Kjula. Kom fram typ en halvtimma senare än vad jag skulle ha gjort om jag hade åkt tåg. ^^
Idag har vi tagit det rätt lugnt. Vi har fotat lite, spelat lite spel och försökt hoppa hinder med Gucci. Guccis små ungar är jääättesöta.. typ.. Har Emma skrivit om de än?
Nu när vi sitter i samma soffa tänker vi i alla fall ta tag i det här med bloggdesign, header och lite annat smått och gott. Så kolla in snart igen för en mkt snyggare blogg.
Kram Josefin ;)

Varför måste allt ha rubrik??

Hejsan svejsan!

Just nu kollar jag på 5:án på Greys Anatomy tror jag slökollar lite! Nu är jag bara allmänt glad och överlycklig liten flicka! Imorgon så ska jag vara med en underbar liten flicka som heter Louise men alla kallar henne Loe med henne vet man aldrig vad som händer! Och jag skojar inte! I våras på kristihimmelfärd(??) så gick vi över 3 åkrar bara sådär! Snacka om plötsliga saker! Aja och på Lördag kommer ju lilla Josefin in rullande på stationen runt 12 :D därför är jag ÖVERLYCKLIG nu vill jag bara rida Caruso och min lilla prinsessa! Ne hoppas bara Julia svarar snart hon jobbar säkert :S jag tycker iallafall att det är roligt att Jossan har gjort ett litet inlägg här nu :P
Just nu försöker jag ta bort mina bilder från finntorp på facebook så jag kan lägga upp ALLA igen på nytt! Vore extremt roligt om det bara ville försvinna :P
Ne nu får ni faktiskt hjälpa mig! Vad vill NI läsa om här på bloggen det är ju trots allt för er vi gör den eller (?) hihi ne nu ska jag mysa lite :D
Hej svejs!

//Emma


Heldag på Yasuragi :D

Hejsan, Josefin här för första gången :)
Ja jag har ju inte bloggat hittills för jag har varit ute på sjön och igår var jag på Yasuragi med Simone hela dagen :D
För ni som inte vet det så är Yasuragi ett japaninspirerat spa som ligger i Nacka. Det är jättehärligt där och det finns varma källor och Qi Gong mm :)
Simones mamma jobbar där så vi kommer in gratis. Jag har typ tappat räkningen på hur många gånger jag har varit där... LYX ^^
I helgen ska jag i alla fall till EMMA :D Det kommer att bli awesome ^^
Jag ska fixa design och header till bloggen snart..
//Josefin ;)

Emma- Otroligt roligt!

Hejsan!

Guuuuud vad glad man blir när man loggar in på bloggen och har 10 kommentarer på ett inlägg! TAck förestenn för besöksrekordet! 48 sidvisningar och 27/ 28 unika besökare! UNDERBART! Men komihåg att fortsätta såhär för är bara roligt om ni fortsätter kolla! Men har fortfarande INGEN som helst insperation till inlägg men det kommer väl när vi kommer igång riktigt ordentligt! Josefin kommer hit på Lördag så vi fixar kanske lite saker medans hon är här :D Bara roligt om vi gör lite inlägg tillsammans!
Just nu så sitter jag i vår "lilla" soffa här uppe och tittar lite på tv och kollar runt på datan! Idag har jag en uppgift! Ska städa på altan så jag och Jossan kan sova där en natt! Dår kan vi flumma! OCH studsa studsmatta! Helt otroligt sitter och kollar på simhopp på 4:án helt sjukt vad dem kan jag blir extremt facinerad vad dem gör! Skulle aldrig klara att hoppa och INTE skvätta vatten det är ju det som är roligt! Haha nu skriver vi om simhopp på en ridblogg?? Hmm fundersam!
Juste inat drömde jag om Nicholai från PA2 för han har tagit bort sin blogg och jag vill få tag på han igen :P så om någon vet något om det så snääääälla kommentera!


Jag bara älskar denna bild på Josefin (pandan) och Carro (människan!) Haha ne men gullig va?


Emma- Måste nog skaffa mig ett liv....

God morgon bloggen!

Vaknade vid halv 9! Den där kaninen gör så jag inte kan sova! Och den där kaninen är min "sommarkanin" som är ridskolans som man fick ha över sommaren sen så blev hon på smällen! Hehe! Men det ska bli roligt iallafall! Nu sitter jag här och väntar tills klockan blir lite mer så ska jag ringa min kära vän Linn :D
Hoppas jag inte väker henne bara :P men det får hon nog tåla :P
Var så snälla och kolla dessa 2 bästiga bloggar:
http://nellieberntsson.blogg.se/
&
http://humlidumli.blogg.se
dem är bara bäst!
Men nej nu får ni ta och skriva vad ni vill ha för inlägg: mer bilder mer om vår dag jag vad ni vill.


Emma- Det som rimmar på Osa!

Heu!
Jag har idag varit i "världens ände" som det kallas! Jag har varit i mysiga lilla staden Trosa! Gillade den staden och köpte elr rättare sagt fick utav min fina farmor en glas delfin elr det är två som ni kan få en bild på sen :D! Ska iallafall börja samla på sånna :D Det är ju glas figurer då!
Vad skulle ni läsare tycka vara roligt att läsa såhär på sommaren? Jag har sån lust att skriva ett lååååångt inlägg men aja!
En sak kan NI hjälpa mig med eller nej två! Nr 1 läs denna blogg: http://nellieberntsson.blogg.se underbar och bäst! Och sen om jag inte orkar skriva hela blogg namnen så vill jag kunna skriva bara tryck här och då är det en direktlänk till bloggen/hemsidan hur gör man det! Sen så är ju jag ny här på blogg.se och kan inte ett piss och jag kan inte svara på kommentarer! Men jag kan ju alltid svara i inlägg! Och om det är så att ni vill kontakta mig eller jossan är det bara att mejla [email protected] var inte blyga och skriv även i mejlet om ni vill ha det i ett inlägg elr varför inte gästblogga!
Nu när jag ändå är på g så kan jag ju säga att Josefin kommer hem imorgon och hon kommer säkert skriva något inlägg hoppas jag :S! Tack och hej leverpastej!
Emma!!Jag och Flower min läger häst!

Emma- Nellie Berntsson

Heu!
Det var en gång en liten flicka som heter Nellie berntsson som hade 2 hästar som en dag skaffade en blogg: http://nellieberntsson.blogg.se och ja kan inte säga något mer gå bara in och kolla!!

Emma- Första inlägget

Jag heter Emma Johansson och jag har fått äran att blogga här på bloggen tillsammans med Josefin!! Själv har jag bara andvänt mig av bloggplatsen.se förut!
Lite mer om mig!
Jag är född den 25 oktober 1997 klockan 01:00 faktiskt!
Jag har fått reda på nu i efterhand att jag red på pappas rygg hemma i vardasrummet och lekte häst med honom!
Jag har en "riktig" medryttarhäst som jag rider ganska regelbundet! Hon heter Titti Viking men alla kallar henne bara Titti! Men jag säger bara tjejen! Med en bäbis röst! Jag red henne senast igår! (Lördag!) Då hade jag inte ridit på en vecka och hon hade inte blivit riden på en MÅNAD! Jag är också hästskötare åt en tjej som heter Denise Marklund (http://denisemarklund.blogg.se) som har en d-ponny med namn Caruso! Han är valack född 1999 och underbar när Denise köpte Caruso var han bara utbildad i dressyr och hon tänkte att han skulle bli en bra hopphäst! Det blev han ända problemet vara att nu har han fått ont i ryggen och hoppas inte lika mkt längre och hon tävliar mest dressyr nu då han tycker det är mycket roligare!
Jag har även fått äran att rida denna prins ett antal gånger och ska antagligen göra det någon gång den här veckan! Men nu måste Denise tyvärr sälja sin prins och köpa storhäst då hon nu fyllt 18 och måste byta om hhon inte ska sluta rida då!

Titti då ja hon är ett gotlandsruss på 130cm ungefär ocha jag har ridit henne 3-4 år till och från! Hon är en speciell liten tjej som är lika envis som mig och älskar att galoppera och hoppa över stock och sten! I höstas startade vi i en clear round 50-60 och kom runt felfritt första gången någonsin! Jag älskar Titti och hon är en stor del av mitt liv!

Jag själv är en mkt envis person som också är ganska lat och vääääldigt ycket humörsvängningar jag har varit på Finntorps Gård 3 år i rad och iår var vi 11 stycken av 16 från samma läger förra året! Jag älskar mina vänner och skulle kunna göra allt för en enda person Josefin ja hon jag har bloggen med! Hon är mitt liv och jag skulle göra ALLT för henne! Hoppas ni gillar bloggen som nu är lite tråkig men om ni vill göra en header och fixa design och allt med våra inlägg så vi får två kategorier och sen en som heter ChocolatePonnys som vi har tillsammans du kan ju även skicka pm till mig på bilddagboken där jag är e-tunaryttaren!

Denise och Caruso på första tävlongen jag var med på! Jag och titti för några veckor sen :D


RSS 2.0