linneabjorklunds.webs.com

Nu har jag arbetat på min nya hemsida hela eftermiddagen, och den är äntligen klar! Bara så att ni vet så flyttar jag nu min privata blogg till min nya hemsida. Hoppas ni besöker den! :) Fortsätter här också som vanligt förstås! ♥




Lektion

Hej! Sitter och har lektion just nu, omvårdnad, det är lite småsegt sådär. Slutar runt 2 tiden idag, så det är ganska soft ändå. Sen ska jag hem och avverka en del läxor. Skriver mer när jag kommer hem!

I hate to say it, but I have to go

Hej! Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag lägger mig. Idag åkte klassen till bosön till något slags idrottcenter där vi fick pröva på rullstol. Vi blev undervisade av en kille som var instruktör där inom rullstolsteknik, han hade fått båda sina ben amputerade pga en tågolycka. Han gick igenom hur det är att vara rullstolsbunden och allt vad det innebär samt lite grundläggande rullstols teknik som vi fick prova på, tex åka framåt, bakåt, svänga, hur man kommer upp på kanter osv. Vi fick pröva på hur man kommer upp kanter (tex trottoarer) på ''plankskivor'' som de lade ut på golvet. Den högsta var inte ens vad en vanlig trottoar var, och den var HÖG. Jag kom inte ens upp på plankan innan den, det är svårare än man tror! Hur som helst, så åkte typ hela klassen runt där med massa rullstolar i en stor gymnastiksal, haha. De flesta tycker att hela dagen var onödig och att den rent utav sög, men jag tyckte den var ganska intressant och kul. Det enda som var tråkigt var att det tog så lång tid att åka, för bosön ligger ute på Lidingö. Det tog ca 2 timmar att komma dit, kändes som 3. Sen när jag kom hem käkade jag lite, sen blev det gymmet en snabbis idag. Nästa gång får jag äntligen mitt kort, yääy. Sen hem, middag och nu sova. Det var min dag i princip. Imorn är det en ny dag, med nya äventyr. Godnatt!

Testar något

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2727533/chocolateponnys?claim=7p7abd5ar2z">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Dagens shopping

Hellowww :)
Kommer ni ihåg min lilla lista på saker jag skulle köpa? Idag gick jag och mamma för att försöka att beta av den listan. Och det gjorde vi minsan. Nu har jag allt på listan! :D
För tillfället sitter jag framför en film kallad "Barbie som Rapunzel". Jag köpte den idag. Jag har kanske inte berättat det här men jag har en stor kärlek till barbie filmer. Påminner mig väl och min barndom eller något. I alla fall så sitter jag och tittar på filmen med en stor skål Thai mat och en halv paprika. Kan man ha det bättre? Jag är i alla fall väldigt nöjd just nu :D
Dagens shopping:

Gympaskor

Gympakläder

Svart kofta och tröja (Suckish bild ^^)

Mörkblå/grå blus (Suckish bild ^^)

Spraydeo, tuggummi, tandborste och tre nagellack (undra varför de färgerna? ^^)

Barbie som Rapunzel och Frida tidning med bästa killarna i

Och sist men absolut inte minst PLANET JEDWARD! :D Sooo happy! =:D


Jag fick en Jackpot!

Heej :)
Sorry att jag inte har bloggat på ett par dagar men jag tycker om att blogga när jag vill och känner för det och inte för att jag känner att jag måste ;) Bara så att ni vet!
Igår red jag i alla fall. Det var jätteroligt och jag hade den söta ponnyn Jackpot. Han skötte sig jättebra. Först skrittade vi ut en stund i regnet men sen gick vi in i ridhuset. Vi fokusera väldigt mycket på form och ställning. Jag var lite ovan i början men efter ett tag gick det jättebra. Har tyvärr ingen bra bild på honom just nu...

I will eat you, alive

Hej på er! Återigen så skriver jag mailen till den här bloggen och lösenordet till min privata blogg när jag ska logga in här, och det går ju inte! Det är ett fel jag nog gör varje gång jag ska logga in här :) I alla fall, hoppas att allt är bra med er! Själv är jag så hungrig så att jag kan äta upp någon, men det blir mat snart, tacos på G! Håller på att spela lite på ukulelen så länge, och skriver ett inlägg till er! :)
Idag så har jag som vanlig som miljoner andra ungdomar här i landet varit på besök i ungdomsfängelset, dvs skolan ;) Otroligt seg dag har det varit, trodde den aldrig skulle ta slut! Imorn ska vi på ett studiebesök där alla ska få åka rullstol och testa på olika saker och utmaningar som man får möta i vardagen när man är rullstolsbunden. Det blir nog faktiskt kul, enda nackdelen bara är att vi måste upp tidigt, för det är långt att åka dit. Tar nog säkert en ca 2 timmar, hoppas det är värt det ;) Jag tänkte på en grej idag, är att jag ska flytta min privata blogg till devote och testa det! Återkommer om det, för nu är det mat. ÄNTLIGEN!



Snart så!

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Städat har jag också gjort, det är ju söndag. Och är det söndag, så betyder det städdag här hemma hos oss. Nu har jag äntligen också fixat postpaketskuvert, så snart Josefin, så ligger din överraskning hemma hos dig! ;) Spännande! Josefins överraskning är en del av mitt "projekt" jag har hållit på med, så när Josefin har fått hem sin, så kan jag visa allt som jag gjort åt mig själv. Kommer att lägga paketet på lådan senare ikväll, påväg till gymmet. Ska ju träna idag också hade jag tänkt. :) För övrigt längtar jag till torsdag och ridningen just nu, gud vad kul det skulle vara om jag fortfarande var medryttare. Men jag slutade ju av anledningen att jag inte har tid, och att hon var för liten. Så kommer inte kunna skaffa någon, men jag skulle vilja rida mer än vad jag gör nu. :( ÅÅÅÅH! Skolan kan seriöst ta sig, där solen inte skiner!

Start the day with a good breakfast

Hej!
Hoppas att ni haft en bra lördag hitills och att ni njuter av helgen, på måndag börjar en ny vecka med nya tuffa utmaningar. I alla fall för mig, jag har verkligen inget lekskoleschema. Nix, vi kör till halv 5 flera dagar i veckan, inte kul! Jag har faktiskt redan tröttnat på skolan. Jag vet att jag går gymnasiet och går en linje som jag själv valt, och visst tycker jag om att hålla på med det, men jag är för trött och omotiverad just nu. Jag har lixom inte vaknat, hjärnan står fortfarande på viloläge. Usch! Jag längtar redan till nästa sommar. Idag blev jag i alla fall klar med mitt projekt, äntligen! Eftersom jag har hållt på idag och typ inte gjort något annt så ska jag köpa postpaketskuvert imorn och skicka iväg mina små överaskningar till de utvalda ;) Mina egna resultat, grejer som jag fixat åt mig själv, kommer att publiceras när paketen kommit fram, annars kommer jag ju avslöja allt ;) Nåväl, nu ska jag gå och göra min egna müsli med mammi, det blir en god frukost imorn! :D Sen fixa nya naglar, nytt jedwardinspirerat på G, resultat sen! :)

Alla dagar i veckan, dygnet runt, varje sekund; Vill ha!

Jag vill ha ett par "Jedwardskor". Vingskorna är ju klart coolast, och de vita är de finaste! Men de svarta under är också jävligt snygga, kanske snyggare? Nää, eller.. kanske.. hmm... Kan man få båda? (a) Jaha.. Då är det väl bara att be mamma och pappa lite snällt och påminna dem om hur duktig deras dotter alltid är så kanske man har lite tur så att man inom en väldigtväldigtväldigt snar framtid kommer gå omkring med ett par på fötterna? ♥
Ögongodis ♥

Streeessss

Heej :)
Det har nu gått en vecka av skolan och vi har redan hunnit med typ tre "test". Jag hade glömt väldigt mycket av det vi gjorde förra året men jag var i alla fall inte ensam om det. Sommaren gör att man glömmer alla tråkigheter om atomer och skit..
Även fast det har varit en hel sommar så är jag redan stressad. Skolan stressar upp mig något enormt.
Ska så snart jag kan dra med mamma till Nacka forum (galleria typ ^^) eller något liknande för det är en del grejer jag måste köpa.
  • Ny deoderant
  • 3 nagellack
  • Olika kläder
  • Någon eller båda av Jedwards skivor om jag hittar
  • Gympaskor + gympakläder
  • Ny tandborste
  • Diverse smink
Med mera.. Som ni ser är det en del saker. Ska leta runt på internet efter Jepic T-Shirts, deras skivor och sådana skor med vingar ^^
Jag i min panda "sak?" förra julen ^^


Tänktänktänktänktänktänk

FÖRLÅT IGEN!

Skolan är sjukt jobbig!
Men jaja detta är en ridblogg... (hmmmm)

Började även jag lyssna liiite på JΞDΔRD!
Ska försköka bli ännu en JΞD-HΞΔD but how nows!?

Imorgon ska jag till stallet och förhoppningsvis #hållertummarna# får jag Whisper!

Jag ska nämligen tävla henne på Söndag och då ska jag rida utan snodd! Jag själv förstår inte vrf hon rids med snodd! Hon skulle kanske bara behöva en martingal i hoppningen! Hoppas jag får henne imorgon för då ska jag rida utan snodd så vi gjort det en gång :D!

 Nu till det jag hade rubriken till ;)
Igår när jag skulle sova så kliade mitt andra hål i högra örat och jag har typ som tix att ta ploppen i munnen mellan läpparna ;)
Då så råkade jag tappa pluppen några millimeter ifrån (jag vet men läs vidare..) så känner jag att om jag inte hade stängt munnen just DÅ hade pluppen åkt ner i halsen! Då började jag tänka värsta tankarna om jag hade dött, om jag hade fått upp den eller om mamma hade hittat mig död på morgonen! Då tänkte jag på allt jag ville säga till folk!
Som Amanda vill jag faktiskt reda ut allt med och Emma & Hanna vill jag bara krama om och säga att jag älskar dem för att dem har hjälpt mig och den Matilda, Emma och Moa för att dem är så sjuuukt roliga och för att Moa alltid gör en på dåligt humör!
Vart har hon varit hela livet liksom!
Och Mamma hur enooooormt mkt jag älskar henne och Pappa och ANDREAS! MIn storebror som är SJUKT jobbig men självklart älskar jag honom ändå! Och en kille i skolan som jag har varit kär i sjuuukt länge som jag i sommras berättade att jag gillade och fick svaret "Jaha ok vad roligt då!" Tänk vilken jävla smäll i magen och man bah "jaha här skriver man värsta långa romanen och vad får jag? Jaha okej vad ROLIGT!" fattar ni hur sjuuukt irriterad jag blev eller? Ne detr kan ni inte! Men problemet är JAG ÄR FORTFARANDE KÄR! Och jag vet INTE vad jag ska göra!
Han är lång, blond och typ blå ögon, värta grymma stilen och ja världens snyggaste + magrutor kan inte blir bättre!
Tänk på de du ;)

//


Som ett barn på julafton

Det är så mycket man vill göra men man hinner inte med allt, jag har inte hunnit ut och träna än dvs. Får väl göra det någon timme efter maten, då får jag lite energi också, YEAH! Så snäll som jag är så hjälpte jag mamma att handla lite istället, så kylskåpet inte står tomt här hemma. Fick också en ny mascara, vilket var behövligt då min nuvarnde tar slut när som helst. Och när vi gick förbi tidningshyllan så tittade jag efter Frida som Jeward skulle vara med i, men trodde såklart att ett nytt nummer hade hunnit kommit ut för det är alltid så när jag letar efter ett speciellt nr av en tidning. Men när jag kom fram så fanns den där!! Som ett barn på julafton blev jag glad och nappade åt mig ett exemplar.
Såg glitter också men då var det bara posters på dem i det nummret. Och trots att Jedhead numera är mitt andranamn så tog jag den inte, för jag gillar inte posters. Varför? Jo för då syns alltid tidningens logga på bilden och den förstör! Vill inte att såna ska vara där, jag vill ha en bild med bara dem och ingen symbol nere i hörnet. Därför tog jag den inte. (Fick ändå en poster i FRIDA'n så jag är inte posterlös ;)) Men jag har ändå massa fina bilder på dem inramade i mitt rum (Som jag förövrigt smälter åt varje gång jag ser dem), mycket finare! Oboy, hoppas ni hängde med i mitt lite fartfyllda inlägg.. Nu snart mat, kyckling på fredag ;) Me like ♥ Sen; Träääna! Me like 2 ♥



(Mobilbilder)

Jag är en gummibjörn

Okej, jag vet inte varför rubriken blev som den blev, men ibland får man lixom ingen självklar snilleblixt om vad man ska ha för rubrik. Så då kan man ju bara skriva något random, gr8! Jag har kommit hem från skolan, det var ganska soft dag. Engelska, matte och psykologi bestod dagen av. Men nu är det helg, yääy! Tänkte träna snart, sen plugga lite så man slipper göra det imorn, och sen får vi se vad som händer helt enkelt ;) Jag har märkt att det bara är jag som har bloggat på sistonde, men eftersom vi får de besöken vi brukar få varje dag så måste det väl vara ett gott tecken på att jag klarar av det här alldeles utmärkt! Jag kan slänga in en liten önskan till er att ni får gärna kommentera om det är något ni vill veta, något som vi ska berätta om, om vi ska ha frågestund eller vadsomhelst! Alla förslag är jätte välkommna! Nu måste jag blogga på min privata blogg också ;)
(Bild från förra året)



Äntligen fredag imorn

Hej! Det blev att rida Schagor ikväll igen. Vi hade dressyr, jobbade mycket med formen, volterna, tempoväxlingar och sånt. Och jag är väldigt nöjd över ponnin idag, så duktig, vi fick mycket beröm för formen och ställningen hela tiden, så det var kul! Nu väntar jag på att CBB börjar, ja jag tänkte se en liten stund av det, trots att det är skola imorn. Måste ju se vad grabbarna grus håller på med! ;) Enligt bilder som kommit upp här och var så ser det ut som de kommer klä ut sig till karaktärerna i "Tillbaka till Oz", vi får se! Hörs imorn, då är det fredag, sen heeelg! :D
(Vet att ni sett bilden förr, men har ingen annan på honom ^^)

Torsdag

Hej! Kom precis hem från plugget för ett tag sen, har hunnit äta lite mellis och tänkte kanske plugga lite. Dagen har varit helt ärligt skit, men vill inte gå mer in på det, kan bara säga att det kom en del tårar idag. Men jag ska klara mig, det ska jag, för det vet jag att jag kan. Ska senare till stallet i alla fall, gudskelov. Har ni stalltjejer tänkt på att vardagsproblem ibland försvinner och att man mår så mycket bättre när man är i stallet? Tyvärr kommer verkligheten ikapp en och alla problem kommer tillbaka när det är dags att åka hem. Jag vill fan bo i stallet just nu.
Nu ska jag plugga nervsystemet, wehoo..

Tid är färskvara, den håller inte för evigt

Ligger just nu och funderar på om jag ska sova eller om det är värt att ligga och kolla på Celebrity Big brother. Tydligen så missade man en hel del igår, John och Ed gjorde ett kul uppdrag. De hade såna där elchockdräkter på sig, och de skulle klara sig var och en för sig för att de andra skulle lära känna dem bättre. Och tydligen så gifte sig John och Amy (WTF!!?) Vet i och för sig att det bara är fejkbröllop men ändå, det känns ändå helt fel! Jag vet inte hur jag ska göra, tror jag väljer sova så jag är pigg imorn. Angående mitt projekt så kommer det bli offentligt i helgen eller någonstans där, det beror på. Imorgon blir det ridning också, yääy! Helst hoppas man ju på en till mysig uteritt, men hörde att vädret inte skulle bli så bra imorn. Vi får se, Kram!
Foto: Jag (under sommaren)

Hiss/Diss

Tidsinställt


Nellie Berntsson
(länkad bild)
Hon är bara allmänt awesome asså hon är elva år och redan kvalad till msvb asså när jag var elva hade jag börjat rida Titti och kunde knappt ha kontroll över henne ;) Hon är bara BÄST och ja jag är 14 år och ser upp till henne! HON ÄR BÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UTANTVEKAN!

Reklam på tv!

Ahahahaah nu började jag typ skratta ;) men när det är som mest spännande så blir det REKLAM!

Ja hoppas ni håller med!

//


Yes i am a jedhead, get used to it

Hej! Nu är första skoldagen avklarad då, har varit hemma ett par timmar men har käkat lunch och bara tagit det lugnt tills nu. Vi hade i princip bara upprop, fick kvittera ut nya busskort och gå igen schemat. Imorgon startar det på riktigt, med vanliga lektioner osv, blääää. Tänkte fortsätta med mitt projekt nu som jag hoppashoppashoppas blir klart idag, har lite tekniska problem så vi får se hur det blir med det. Mår lite risigt också och känner mig inte riktigt hundra, men jag hoppas det går över. Puss ♥
hahahaha ♥

Gårdagensridpass :O

tidsinställt

Igår så red jag som rubriken säger! När ni ser detta är jag antagligen i stallet på clinic ;)

Ja jag fick LG och vi hoppade det började med att det gick skit piss och ja ville bara att vi skulle sluta och typ göra något annat! Det gick så jävla dålig han lyssnade INTE ETT DUGG! Kändes piss och jag kunde verkligen inte rida!

När vi sen skulle hoppa gick det ju f*n inte bättre! Kan väl sammanfatta det hela med Jag ramla av! Men det visste jag redan att jag skulle haha! Positiv här ;) Ne inte så värst! men jag är hel och ren!! Det gick bra och sen gick det bara liiiiite bättre!

Vi fick till och med SKÄLL av våran ridlärare! Men sen gick det bättre! Men vill fortfarande börja om för jag var så jävla arg övver schemat, mig, själv, LG och för jag inte hade en jävla anig om vad vi skulle göra! Hade helst bara ridit ut och galopperat fort ;) haha tycker nog det är mysigast av allt! för vi har så himla fina ridvägar och riktigt bra galopp sträckor!
menmen så är det ju alltid man kan ju inte alltid vara duktig! jag får leva med ridlektionerna på Whisper i helgen tills på Söndag då jag ska tävla henne!


Oj nu fick jag brottom haha!!

Pöss
//


Nyfiken =:)

Helloow :)
Har mått lite skit de senaste dagarna (den här inräknad) så har inte riktigt känt för att blogga. Men jag har nu läst igenom Linnéas inlägg och jag är sjukt nyfiken på vad hon planerar. Kan väl gissa på att det har något att göra med ett visst par underbara tvillingar? Snart får jag i alla fall veta och det kommer säkert att bli JEPIC =:)
Igår var vi på ett ställe som heter Hellasgården med klassen. Det var jättetråkigt! Vi gjorde typ ingenting för inga av aktiviteterna passade oss.. Aja ^^

Såååååå söta! <3



Kollakollakollakollakollakollakollakolla

Idag börjar jag 11:20 så hinner morgon uppdatera :D

Hoppas allt är är bra med er!? MEd mig är det toppen förutom att vi går till halv fyra varje dag men det är en annan femma!
Efter skolan ska jag till stallet och efter det så ska jag ta bussen direkt till stallet :D
Ska hjälpa till på clinic och kolla på clinic haha ;)

Den jag ska Vara för föräldrar som inte är vana vid hästar så dem kan hjälpa sina älskade små söta barn :D
Min pappa skulle helt klart behöva gå men jag är stolt ändå :D han kan hänga tillbaka träns och sadel och sen så veta han vad martingal är :D han tycker nog det är lite roligt ändå ;O

Ska ta och göra lite inlägg nu ;)

PÖSS
//


Sommaren 2011 är slut, och kommer aldrig tillbaka

Nu har jag levt min sista sommarlovsdag sommaren 2011. Dagen har spenderats med mitt projekt (kommer förmodligen bli offentligt imorn), tränat och bara tagit det lugnt. Har gjort något som är ganska olikt mig, nämligen förberett väskan och tagit fram kläder inför imorn så jag sparar tid, duktigt? Och eftersom jag är så awesome så gjorde jag en 'det blir dåligt väder' outfit och en 'det blir bra väder och VARMT' outfit, nu är det upp till vädret. För förra året nämnligen så stressade jag i princip varje dag till skolan, och jag orkar varken med stressen eller att må dåligt av den så tänkte förbereda så mycket jag kan dagen innan det här året så jag sparar tid på morgonen.
Usch, skola, vill inte, orkar inte! Att sommarlovet är slut går lixom inte in i min skalle, det gör inte det. Jag har nog lite skolångest, yup. Hoppas att vi går max några timmar imorn och inte har några lektioner. Jag orkar verkligen inte med det. Ge mig helg nu snälla? Nu måste jag väl sova *Suck* Godnatt ♥
sweet dreams ♥



Jag är seriöst ett geni

Hej! Lite dålig uppdatering från oss alla igår, men det får bli bättring på det, eller hur tjejer? Igår var jag i alla fall upptagen med att inhadla saker som jag ska använda till ett projekt jag har velat gjort hela veckan. Jag är seriöst ett geni, ni kommer förstå sen! ;) Nu vill jag sätta igång!

Förlåt mig!

JA! FÖRLÅT för mitt dåliga bloggande men i helgen så red jag först på lördan och fick rida en übersöt häst och hon var grymt fin! btw tog det typ 1000 knappslag innan jag fick till ü:t haha skiiiils!
Hihi känner mig lite stolt!
Ridlärare: Emma nu håller jag på att bli tårögd!
Jag: Bara ler och säger hihi jaha ojdå ;)

SNACKA OM STOLT TJEJ!

Sen red jag henne i söndags också och då hoppade vi ;) Fett kul haha råkade bli ett k där hahahaahahaha fyfan vad jag är trött!

IDAG: BÖRJADE HELVETETS HELVETETS HELVETETS HELVETETS HELVETETS HELVETETS SKOLA! Ingen kan någonsin förstå hur min ångest och ILSKA kom när jag fick se det där helvetets jävla fucking helvetets schema (ursäkta spåket men måste skriva av mig!) Ja det är vad jag känner och nu ska jag inte skriva ett ända dålig ord till jo vänta: HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTS JÄVLA F*TT SKOLA! NEJ EMMA NU FÅR DU SKÄRPA DIG! FÖRLÅT! NU är jag klar det lovar jag INGET mer!

Mitt schema vill ni nu kanske veta? Jo dagarna ser ut såhär:
Måndag: Börjar: 08:45 Slutar: 15 25
Tisdag: Börjar: 08:20 Slutar: 15:25
Onsdag: Börjar: 08:30 Slutar: 15:25
Tisdag: Börjar: 08:30 Slutar: 15:30
Fredag: Börjar: 08:30 Slutar: 15:30

Tänk er själva och varje satans morgon i nästan ett år veta ja idag slutar jag halv fyra!

Under tiden jag skrev detta inlägg så ringde min ÄLSKADE morfar och vi åratade lite om skolan (jag gråter nu ja!) och jag kom då och tänka på en sak en person sa idag:
Du uppskattar inte saker för det håller på att försvinna! ♥
Så sant som jag heter Emma Elleonora Christina Johansson!

Jag älskar min morfar över allt annat på denna jord och skulle inte klara mig en enda sekund utan honom! Jag vill inte ens tänka på vad som händer när han dör! Han är min livräddare och utan honom skulle nog mitt liv inte gå som det gör!

Jag älskar dig morfar över allt annat på denna jord!

Och Jossan och Linnea jag vet att ni kanske läser detta och jag älskar er också oerhört mkt och skulle inte klara mig utan er två!
JAG ÄLSKAR ER AV HELA MIT HJÄRTA!

//


Döda mig?

Heej, en deppig cheey här..
Imorgon börjar skolan och jag kan ju inte riktigt påstå att det kommer att bli så kul. Som tur är så ska vi bra vara i skolan i nån timme och sen ska jag stick hem så snabbt som möjligt. Jag är verkligen inte ett fan av skolan...
Borde nog igentligen gå och lägga mig rätt tidigt idag men jag ska se på CBB så vi får se när det blir.
Idag har jag i alla fall fixat saker till skolan. Kalendern pryds nu av Jedward så den får jag aldrig tappa bort ^^ Väskan är halvt packad och jag har målat naglarna. Lila typ..
Framsidan ^^
Baksidan <3


Victory

Målat mina naglar Jedward "Victory" inspirerat. Tycker att resultatet blev bra faktiskt, trots att jag hade en lite för ljus blå (den mörkblåa var slut på hm). (Bortse också från det överflödiga lacket på fingrarna som inte nötts bort än, då det är nymålat). Vad tycker ni Jedheads? ;)
(Dåliga cambilder)
Dessa lack använde jag mig av;

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.

Hej! Varför är alltid jag först varje dag med att blogga? Haha, men eftersom ingen annan gör inlägg så får väl jag göra det ;) Vad tycker ni om rubriken förresten? Kommer från Melissa Horn's låt som heter Hanna, superfin.
Men i allafall, skypar just nu med Josefin men tänkte dra iväg till centrum snacrt och fixa ett par grejer, ja det har Jedward iblandat :P Sen resten av kvällen händer nog inget särskilt, träna kanske? Vet inte. Förlåt för ett jättetråkigt inlägg, men det händer inte så mycket just nu, det händer nog mer när skolan drar igång. Just det, skola.. Usch, vill inte! :( Just det, har gjort jätte många fina omslag till kalenderna idag, Josefin också,! Vi har gjort några till varann och så, sjukt fina! Nu ska jag iväg, vi hörs!

You are my drug nowadays

Hej! Min kväll har då spenderats med att tjocka kräftor och andra skaldjur hos mormor och morfar, såå gott!! Nu har jag precis gjort lite omslag till Josefins nya kalender, hoppas du gillade dem! (Du behöver inte använda dem om de är för fula♥) Det var såklart Jedward på ;) Känner att Jedward håller på att ta över Josefins och mina inlägg på bloggen, vi får väl hålla igen lite på det ;) Men samtidigt så är ju en blogg en offentlig dagbok, och i sin dabok brukar man ju skriva vad man vill?
Jaaajaaa.. Men det går ju inte att sluta prata om dem, de är ju så j*vla underbara ju! Så fort man typ ser dom får man typ samma känsla som man får när man är kär, en känsla som känns så obeskrivligt underbart ♥ (Linnéa förfan, inget känslomässigt 'fjortisliknande' snack här, skärp dig själv! :P) Haha, jag kan inte hålla tillbaka, hoppas ni står ut ;) Imorn ska jag försöka klämma in lite mer av något annat än Jedward i mina inlägg, vilket jag känner kommer bli väldigt svårt då jag har planer för morgondagen som är Jedwardinblandat. Vi får se hur det går imorn, nu ska jag snart sova, skypa med Josse en liten stund till bara, sov gott ♥
- I will always breathe Jedair -



Minishopping

Heej :)
Nu har jag precis kommit hem från en minishopping tur med Pappa. Vi köpte inte så mycket saker men jag blev nöjd ändå. Det blev: En almanacka till skolan, stiftpenna + stift, limstift, en BH, och en ny iPhone 4. Den sista saken är ju helt klart den bästa. Snacka om att jag har världens snällaste pappa!
Nu tänker jag göra precis som Linnéa och göra en framsida till min kalender. Såklart ska det vara Jedward på ^^ <3
Iphone <3

Skolstuff

Lägger inte upp en bild på BH:n för jag tycker att det är lite privat, men kan säga att den var vit med spets och en lite rosett ^^

I like to move it

Hej! Har precis fixat klart min mp3 med massor av nya låtar, och ska snart ut på en powerwalk med mina stavar. Det regnar och är blött väder här hemma hos mig men ska ut ändå, det blir så mysigt när man kommer tillbaka och är blöt och kall och tar en varm dusch. :) Ska bara skriva ut ett nytt kalenderomslag innan jag byter om och sticker ut. Och Jossan, JA vi måste till kista! =:D ♥

Wää :(

Heej :)
Läste precis Linnéas förra inlägg och jag håller totalt med. Ja såg också CBB idag och det är ju hemskt. De passar inte alls in där och jag satt och höll tummarna på att de skulle åka ut. Det kanske låter lite konstigt med tanke på att jag typ älskar dem men de ska bara inte vara där. Hoppas de får åka hem snart! :( <3
Idag var i alla fall mina kusiner här. Först gjorde vi pannkakor och sen gjorde de som vanligt en galet rolig make-over på mig. De gör olika teman varje gång vi ses. Den här gången tror jag att det var typ gammaldags tjej eller liknande? Det var i alla fall väldigt synd för jag mådde inte så bra och var lite off hela dagen... Hoppas jag mår bättre imorgon.
Linnéa jag tänkte oxå att vi skulle kunna hinna med Kista! Eller vi måste snarare! :D <3
Så söta i sina Tigerjackor och Pandaskor <3 ^^

hahah :P



My little love for you has grown into something much bigger

Hej! Såg på CBB ikväll igen för en stund sen. Usch, tycker fortfarande inte att John och Edward ska vara där. De passar så inte in! :( I alla fall, jag har gjort ett nytt omslag till min kalender och OMG vad jag älskar det! Det var lite slavrigt gjort kanske, för fick klippa bort en hel del för att det skulle få plats. Men ska göra måånga fler, så jag kan byta lite ibland. Det är en kul sysselsättning! ;) 29 dagar kvar till konserten, längtar!! Hoppas att vi kan kanske åka till kista innan, det skulle vara grymt kul. Tror Josefin vill det också, vi får se! ;)
(Förlåt för dålig mobilbild!)

Svar på kommentar - Filmon.com

Det var någon som undrar hur man blir medlem på filmon.com så man kan titta på CBB på channel 5, så jag har gjort en bild som visar hur man gör:
Hoppas det funkar för dig nu!

visste ni att...

 

... Jag ÄLSKAR Subway? Och skulle kunna äta det året runt T I L L S  J A G  D Ö R !
Grillatkycklingbröst med gurka, tomat, oliver och maaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa vitlöksdressing :O hihi möms!
... Jag älskar också grönsaker & frukt? Om jag behövde välja EN favorit skulle det vara ÄPPLE!
... Utan två ridlärare på min ridskola skulle jag ALDRIG vara där jag är idag!
... Att en av mina ridlärare som hjälp mig på ridskolan vunnit SM (eller vad det var)? I fältävlan!
... Jag ska idag äta godis för första gången på kanske 3 månader?GALET sugen :(
... Jag ÄLSKAR sånna här inlägg?Så roligt att liksom få reda på en massa nya saker om personerna ;)







 


Det blev inte det jag tänkt!

GOOOOODMOOOORNING! Haha typ eftermiddag nu...
Sitter och Skypar med Linnéa och Josefin! Som ni märker så ska dem ju på konserten med JEDWARD!
Å vet verkligen INTE vad jag ska skriva...
Snart ska jag gå ut och gå runt i "byn" och försöka sälja lite jultidningar (uscha känns som om det snart är jul...)
Men om jag kommer till den premiern jag vill ska jag välja denna :D

Okej den ser inte riiiktigt ut sådär men nästan ;)

Ja men nu har jag inte så mkt att göra bara sälja sälja sälja!


Kusiner

Heej :)
Idag kommer mina kusiner hit. Vi ska laga pannkakor ^^ Mums
De kommer typ om 10 min och jag har fortfarande pyjamas och morgonfrilla. Det kanske är dags att göra sig iordning nu?
Skriver sen

Svar på kommentar

Någon frågade var jag och Jossan hade sett Jedward i CBB.
Svar: Igår, på channel 5 på filmon.com. Ni måste bli medlemmar och i Promo-kod eller liknande ska ni skriva 1MONTH4FREE, då får ni se en månad gratis! Man ser programmen live alltså.. =:)
Update: Det sänds varje dag kl. 22.00

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, för det har äntligen jag gjort! Jag låg och tänkte på konserten tills jag somnade förstås ;) Nu sitter jag och funderar på vad jag vill ha till frukost, har konstaterat att jag vill ha the i alla fall ;) Som Josefin sa så tittade vi på Celebrity Big brother igår, Jedward var med där :( Dom passar absolut inte in i ett sånt program eller sällskapet som är i huset. Usch, varför gick de in? Folk i BB super ju bara och knullar runt, John & Edward är verkligen inte såna. Varför är de med? wääää!


JEPIC! =:)

Heej :)
Som ni kanske märkte av Linnéas förra inlägg så har vi nu bokat biljetter till Jedward's konsert!
Åh gud vad jag längtar. Kommer verkligen att bli JEPIC =:)
I kväll har Jag och Linnéa (förutom att bokat biljetter) sett på Celebrity Big Brother. Jedward är med där.. :(
Det var varit en hel Jedward kväll det här. Vi som för några veckor sa att vi var inte alls Jedward fans utan vi bara tyckte de var bra, har nu ändrat oss totalt. I alla fall jag =:) <3

It's gonna be JEPIC =:)

Jag har typ haft ett stort happyface hela kvällen! För den 17 september ska jag och Jossan på Jedward's konsert! Det kommer bli så awesome! Och vi som sa för några veckor sedan att vi bara tyckte Jedward var okej och att de var lite roliga, big change! Och jag tror att det inte bara är ifrån min sida, utan från Jossans också ;) Vi har typ pratat om det halva kvällen, 29 dagar kvar, längtar! :D

JEEDWAARD!! :D






Stallet hela dagen lång

Hej! Idag har det inte blicit någon uppdatering från min sida eftersom jag åkte till stallet tidigt i morse. Jag tog igen en missad arbetsdag där och sen hade jag ridlektion nu på kvällen. Det var kul att jobba, tills det började regna ;) Vid den tiden var vi nämnligen ute på ridstigen och krattade bort glas. Ridlektionen var också jättemysig, vi red ut! Jag hade en d ponny ponny som heter Schagor, det gick jättebra och han var duktig! Han kändes jätteliten, med tanke på att jag har ridit storhäst på 173 cm i manken nu i sommar plus att jag har vuxit hehe ;) Men hursom helst så har hela min dag varit jättebra, nu ska jag duscha, hejs!
Schagor ♥

Svar på kommentar

Hej!

Det var någon som frågade om vart våran bloggbakgrund kommer ifrån.

Svar: Den kommer från en sida som heter patterncooler, kram! :)

Pessoabett

 

Denna texten som kommer nu har jag tagit från denna blogg!
Pessoabettet
Pessoabettet är från början ett körbett vars namn man använder idag kom genom att Nelson Pessoa (känd hoppryttare, far till Rodrigo Pessoa) började använda det. Något det talas om att han ångrat idag. Egentligen heter pessoabettet Dutch Gag vilket på svenska betyder Holländsk munkavle.
Bilden är länkad för det blev fel här!

En vanlig missuppfattning
Många tror att pessoabettet är ett hävstångsbett - vilket är felaktigt. Pessoabettet har förvisso skänklar men ett hävstångsbett används med kedja vilket gör att det ger en hävstångseffekt, mycket logiskt. Hos pessoabettet å andra sidan finns det inget som stoppar ryttaren från att dra "för mycket". Den enklaste lösningen på det borde väl vara då att sätta på en kedja, eller hur? Dock är det som så att en kedja på ett pessoabett inte ger rätt verkan utan kedjan hamnar fel i jämförelse med exempelvis ett Pelhambett. Detta skulle då leda till en felplacerad kedja som kommer att klämma och nypa den tunna huden hästen har där.
Muppad bild från google!
MIN uppfattning om pessoabett
Flower reds på pessoabett! DET BEHÖVDES! Om man INTE hade haft pessoabett på henne hade haft de på henne hade man förstört henne i munnen! visserligen hade hon kunnat ha ett annat bett i dressyr men annars i hoppningen? INGET SNACK OM SAKEN! Och jag tror inte Anna- Lill som älskar Flower liiite mer än dem andra hästarna p.g.a det hon gått igenom så tror jag inte hon skulle sätta på ett pessoabett bara för att hon vill... Men vad tycker ni är bäst att man har ett lite skarpare bett och drar sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mkt eller att man har ett t.e.x pessoabett och bara tar yttepytte lite i handen och hästen nästan tvär stannar!?
Julia letar faktiskt efter ett pessoabett till Titti men hon vet inte riktigt vad hon har för mått men när hon vet det! Då behöver jag kanske inte ta Titti lika mkt  munnen och vi kommer säkert komma 1000 000 steg längre för att vi inte skulle bråka lika mkt med ett vanligt bett! Titti kan inte vem som helst rida! Det är inte bara hoppa upp och tänka nu ska du gå i form och hoppa 70 cm! ja Titti kan inte hoppa 70 cm! Hon kan hoppa max 65 med ryttare ! för on hoppar kanske oftast 80 ändå!
Det är min syn på pessoabettet!

 


Jordens största morgonfail...

Gjorde jag imorse! Igår innan jag somna så frågade jag pappa när dem skulle åka! Då sa han runt 7 kvart över 7 och då sa jag a men väck mig då (så jag skulle komma in i rutinerna tills skolan!). Så väckte han mig imorse och lät dörren vara öppen! Jag kan verkligen inte sova med dörren öppen om dem skulle komma in igen så det var ju bara bra! Sen så slumrade jag till tänkte jag då var klockan 10:22 så jag hade liksom sovit typ 3 timmar till haha! FAIL!
Nej men idag ska jag skriva inlägget om bett hade jag tänkt :D Blir säkert bra när det blir klart! Men då måste jag in på andra inloggningen för att få bilder men det orkar jag inte! MEN JAG MÅSTE! För annars blire bara massa tråkig text :(
Ja dålig update från min sida men vart inge data igår (min kära bror beslagtog den!)...
men så är det här i livet haha
nej inge mer pladder!
Hejsvejs!


Frukost

Hej!
Igår var jag som sagt på Grönan hela dagen så jag hade tyvärr inte tid att blogga då. Jag och Martina hade jätteroligt. Vi åkte mest Jetline och Pop-expressen men annat oxå såklart ;D
Vi provade den nya berg och dal banan Twister. Den ser rätt tråkig ut men var faktiskt rätt rolig. Första backen var väldigt brant. Ni borde åka den om ni åker dit men det blir kö rätt snabbt så gör som vi och åk den precis efter att det har öppnat.
Bilder kommer sen när jag har laddat in dem till datorn.
Just nu sitter jag och äter frukost. Smoothie och mackor..
Random bild på mig ute i båten i sommras ;)



You thought it was you I admired, but you had so absolutely fucking terribly wrong.

Godmorgon! Tänkte bara göra en liten uppdatering eftersom Josefin och Emma inte gjort det, än ;) Just nu håller jag på att fixa mig lite för att lite senare ta bussen till en kompis som jag helt sjukt nog inte träffat på hela sommaren, så det ska bli väldigt kul! Jag har bara lite problem vad jag ska ha på mig, ena stunden skiner solen och i andra stunden går den i moln och utomhustempen sjunker så ja, jag har lite problem kan man säga ^^
Nu måste jag leta reda på en remsa också, vi hörs!

GRÖNAN ^^

Helloo bitcheees!
Haha nej jag skojjar men jag är glad för imorgon ska jag och Martina till Grönan. Av någon konstig anledning har jag inte varit där i sommar. Förra året var jag där rätt många gånger...
Vi ska åka tidigt och komma dit precis när det öppnar. Sen blir det sprint raka vägen till Pop expressen. Hoppas på Jedward musik ^^ Hahah
Vi har hört att några killar från klassen ska dit.. Vet inte om det är sant men om det är det så får vi försöka undvika dem ^^ Nej men vi vill vara själva
Utsikt från lustiga huset ^^

Katapulten

Sötisar <3

INSANE!


Feels like i'm knocking heavens door

Hej!
Sitter och lyssnar lite på en cover jag och en kompis jag gjorde för ett tag sen, Your song med Ellie goulding. Den blev lite sådär, men vi gjorde den lite slarvigt, så därför blev den inte så bra. Funderar på att spela in en ny cover snart, kanske publicera den här? Jag nämnde det inte i förra inlägget, men jag älskar att sjunga, och jag typ spelar in låtar och sånt. Har aldrig publicerat någon än, men snart kanske man skullle ta göra det någon gång? Vi får se.
Ska snart och träna på gymmet med mor min, vi måste bara smälta middagen först. Därför tänkte jag nu ta och spela ukulele en stund. Har precis lärt mig Knocking on heavens door med Guns n roses, yeeaah ;)

About me

Hej! Jag heter alltså Linnéa och är Josefin's och Emma's nya partner här på Chocolateponnys! Jag tycker det ska bli kul att blogga här med dem, och jag bloggar även på min privata blogg som ni gärna får titta in på! ;)
Lite om mig själv kanske då? Jag är 17 år och ska alltså påbörja mitt andra år på gymnasiet där jag läser omvårdnad. Jag är hästtokig uti fingertopparna, men jag gillar också de flesta andra djur, bara det inte är reptiler och insekter! Jag rider på ridskola en gång i veckan, har ridit fler gånger och haft medryttar och sköthästar, men hinner inte med det nu när min skolgång tar över mitt liv typ :P Jag har ridit och hållit på med hästar i ca 7 år nu, tror jag. Annars så älskar jag att lyssna på musik och spela, jag har en ukulele och ett piano som jag använder flitigt, flera gånger per dag. Jag gillar också att baka, sy, träna, och att umgås med familj och vänner. Jag gillar verkligen att göra saker som kräver kreativitet och att arbeta praktiskt, sån är jag ;)
Jag bor i en familj som består av mor och far, en bror och en kanin i utkanten av Sveriges huvudstad, Stockholm. Hur är jag som person då? Jag brukar beskrivas som omtänksam, snäll, rolig och ibland envis ;) Jag kan ibland bli lite utflippad galen och flummig, men det kan väl alla? ;) Är alltid i alla fall trevlig, om motparten är det. Jag är väl lite av en "beter mig mot andra så som jag blir bemött" person om ni förstår.
Mer då.. Jag var på Finntorp i sommar, med Josse och Emma och annat underbart folk. Jag var där förra året och i år, trots att jag är den äldsta i hela skaran, ink ledarna så fick jag komma ;) Jag älskar helt enkelt stället, och hästarna! Jag hade en häst som heter Dimas förra året, som tyvärr inte finns mer och i år hade jag en häst vid namn Strong Holiday (hoppbilden). Båda var och är verkligen underbara varelser som jag saknar grymt mycket och är väldigt tacksam att få möta. Och nu när finntorp är sålt och alla hästarna kommer splittras så önskar jag dem all lycka i livet och att de kommer till personer som rår om dem ordentligt. Nästa år är jag ju 18 och vet inte riktigt vad som kommer hända, om jag ska på ridläger någonstans eller satsa på att bli ledare, vi får se!
Jag kommer inte riktigt på mer vad jag ska skriva om mig själv, ni kommer väl antagligen få reda på mer via bloggandet. Ni får självklart också fråga, ingen fråga är dum nog. Och ni får gärna ge mig kritik av alla slag, jag är inte någon som blir arg för konstruktiv kritik, jag tar alltid åt mig det för att bli bättre.
Jag hoppas att ni gillar mina inlägg och får en god läsning som kan ge er ett och annat leende på läpparna! ;)

gfh

Heej :)

 


Ombyggnad

Hej! Eftersom jag är ny medarbetare på bloggen så tänkte vi fixa om designen och lite sånt så bloggen kommer kanske vara lite rörig under närmaste timmen men allt kommer bli bra sen, just so you know! ;)

Stall Compass

Heej :)
Det är en liten sak som jag har glömt att säga till er. Jag ska troligen börja rida på ett till stall nu i höst. De öppnar ridskola i oktober och det verkar jättebra där. Det kommer vara max 8 elever per grupp. Det står inte så mycket annan information än men vi har mejlat med frågor. Man kan i alla fall se att det är jättefint där. Det bästa av allt är att det ligger här i Saltis. Rätt nära mig faktiskt. Vi får se hur det blir men det låter i alla fall awesome ^^
Ville bara skriva lite om det här för jag är väldigt glad över att de äntligen öppnar en ridskola i Saltis.
Ni kan gå in på deras hemsida >> HÄR <<
Kolla på "Annläggning" och sen ser ni på den högra bilden där uppe. Fint va?
Random bild på Tage efter att jag ramlade av ^^

Ny partner ;D

Hej allihopa!
Nu har vi en ny partner här! Linnéa Björklund. Hon är jättesnäll och en bra bloggare. Hon gör väl ett inlägg senare där hon presenterar sig.

h&d

Nu hade jag tänkt att inviga detta :D

*Bloglovin: Asså det är så sjuuuukt bra för att man missar ALDRIG ett inlägg av sin favvoblogg!
*Hästar: Speciellt Paint Horse hästar tycker dem är så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygga! Asså OM jag någonsin får en häst vill jag faktiskt ha en paint horse eller en skäck! Jag ÄLSKAR skäckar och vore bara bättre med en Paint Horse!

*Photoshop: Asså har LÄÄÄÄÄNGE velat ha Photoshop men ska nog ta och installera det




Tisdag 16 augusti 2011

Lite små arg just nu, min bloglovin funkar inte och RIKITGT sugen på att läsa lite bloggar :(
Jaja, inatt drömde jag en hemsk dröm! Men orkar inte förklara!
Vill inte heller den är lixom lite PRIVATE!
Idag ska jag ju somsagt kanske vara med Loe när hon nu ringer haha :) kanske runt tio brukar vara ok så jag ska upp och ta lite frukost :D Mums...
Hoppas vädret blir lite bättre för att nu är det bara grått på himlen :( det gillas inte.
Hoppas ni får en lika awesome dag som mig och nu ska jag göra detta inlägg lite roligare med MASSSSSAAAAA bilder!




Dalabilder :)

Heej :)
Jag kom precis på att jag inte har lagt upp några bilder från Dalarna så här kommer det några stycken:
Regnig första dag

Bryggan och sjön

Den lilla flotten ute i sjön med en liten björk på den ^^
Lilla stugan på gården som vi bodde på som vi bodde i (haha?)

Såhär fina näckrosor fanns det i sjön


svar på tal

Hanna om you namned it...:

vet du vad dom heter? :)

SV: Jag hade kommenterat hennes blogg därför lite rörigt hehe!
Nej men typ vitamin e/ elr c vet inte riktigt!

//


Vaafaan?

Hejjjj...
Jag har just fått se vårat nya schema och vår klasslista. Jag kan inte precis påstå att jag är glad... Schemat är jättekonstigt och det är flera personer jag INTE gillar som ska börja i vår klass... Vi får se hur det här kommer att gå. Jag är i alla fall jätteledsen för att skolan börjar på onsdag. Visst, vi slutar innan lunch och våran bra mentor är tillbaka men ändå :(
Konstigt schema va?


you namned it...

haha såhär dålig fantasi har jag inte haft på länge!
Håller just nu på att fundera på om jag ska skriva ett åsiktsinlägg om MIN syn på pessoabett!? Fast ni kommer då få vänta till nästa vecka tror jag då det blir tidsinställt!
Ja nu börjar jag blogga igen på detta inlägg efter 1½ timme haha...
Ja Idag har jag *trumvirvel* CHILLAT MAX! Så jävla skönt rent ut sagt!
Ska Antagligen imorgon vara med en gullig liten tjej vid namn Louise

Bilden passar sjuuukt bra till hur hon är i sin personlighet och guuuuuud så söt hon är! Om jag fick skulle jag leva med henne!
Tänkte nu lägga upp lite bilder från våran photoshoot :D


//


Väskan ^^

Helloooooooooooooooooooooooooooo ^^
Här kommer en bild på hur väskan jag fick idag ser ut:

Hiss, Diss

 

Tycks?? :)


Smoothie + svar på kommentar

Heeej :)
Mamma kom just hem och hon hade med sig en Very berry smoothie från The Naked Juice Bar och en ny väska till mig. Jag blev superglad! Alltid roligt att få saker eller hur?
Svar: Jo visst kan jag lägg in meer bilder i mina inlägg! Tack för att du sa något. Det hjälper verkligen, så fortsätt gärna att ge mig konstruktiv kritik så jag kan bli en bättre bloggare ^^
Kan väl börja med att lägga upp en bild på smoothien ^^


Måndag 15e augusti tvåtusenelva!

Idag blir det slappar dag! Ja vet inte riktigt vad jag ska göra direkt! Har lite uppgifter som jag ska göra snart... sen ska jag duscha och bara ta det lungt! Vädret här hemma SUGER balle just nu och jag vill ju sola :( ska nog läsa lite på min bok också :D
Har inget direkt på lager att skriva om! Lite små tråkigt så kommentera här nere ;P.
Men nu ska jag göra mina sysslor haha låter som värsta konstiga saken som jag inte kommer på vad det heter ;O
//


The one that gets you is a lucky person!

Just nu så saknar jag Flower SJUUUUUUKT mkt! Vet inte varför men vill så sjuukt mkt ha henne här nu :(
men eftersom jag inte kommer på något att skriva om kan jag ju göra detta test ;o
Vilken klass ska du börja i : 8:an :(
Vad heter din skola : Skiftingehus Skola haha helt mobbat namn...
Vilket datum börjar du?: 22 augusti
Längtar du : Just nu JA!
Har sommarlovet gått snabbt tycker du : Yes too fast
Vad har du gjort på ditt sommarlov : Setat vid datan...
Har du hunnit med mycket tycker du : NEPP SKÄMS SOM FAAAAAAAAAAAAN!
Ska du börja i en ny klass nu : NEJ tyvärr inte!
Isåfall kommer du sakna din gamla klass: -
Gillar du din nuvarande klass : Om man bortser ALLA killar så ja helt okej!
Gillar du alla i din klass : Men fatta du inte innan NEJ INTE alla...
Varför tycker du så : För att dem är dumma i huvet och kan inte tänka på annat är ***!
Vilka brukar du umgås med : Before: Amanda, Elina. After: Emma, Hanna, Emma, Matilda och Moa I guess
Vad brukar ni göra på rasterna : Jadu spela fotboll!
Har du kramat alla i din klass : Nej f*n heller...
Gillar du din mentor : Haha nej hon ÄR dum i huvet!
Gillar du dina andra lärare : Haha INGEN är bra...
//



Svar på kommentar!

Sharro om What are you waiting for!?:

Söt häst du rider! Vad är den för ras? :)


SV: Ja det beror på vilken du menar :O den på headern är från ridlägret och den andra jag rider är ett gotlands russ :D
Hoppas du fick svar på din fråga :D


Blogga i iPhone?

Heej :)
Sorry att jag har varit borta några dagar och inte sagt vart jag var. Jag var i alla fall ute med båten och tänkte blogga om det på min iPhone. Men det gick ju inte! Det gick inte att skriva något på varken iPhonen eller iPaden :P
Nog om det. Jag träffade Martina och hennes familj på Böteskobben (?). Vi hade roligt och det var fint väder nästan hela tiden.
Jag har inte så mycket mer att skriva förutom att jag lyssnar på den här låten och den är sjukt bra och att jag är helt galen i den! Äkta Jedward fan här ^^

What are you waiting for!?

Hejsan svejsan!

Ja alltså vad har jag väntat på denna sommar!?
Herregud att jag ska börja tro på gud... Nej jag har väntat på (som alla andra somrar) att mina vänner ska ringa/messa MEJ! Varför har jag då gjort det ? Vafan Emma LEV livet medans du kan! Gör något istället för att vänta på att gud ska komma ;)
Haha nej imorgon SKA jag göra något kul! kanske tar och skriver något litet inlägg på morgonen! oj oj oj vilket tråkigt inlägg! Men men...

//


Visste ni att...

... jag HATAR det som kommer från tandkräm? När någon ska spotta måste jag gå ut från toa och jag ryser och då menar jag RYSER! HATAR DET!
... jag blir snurrug om folk har en och samma bild på en blogg som är flera gånger? Då måste jag fort kolla igenom och sen tänker jag men usch stackars sdem som följer!
... för tre månader sen ville jag inte rida? Men jag sa inget till mamma och pappa förns jag sen bestämde mg för att fortsätta!
... jag ÄLSKAR att blogga och tycker det är roligare att blogga med någon? Det är helt sant! Jag ÄLSKAR att blogga men inte själv så mkt ;O!
... att jag funderar på att skaffa en egen blogg? Den ska då BARA handla om mitt privatliv och om saker händer och kanske lite hästar ;P
PÖSS
//


hejhopp!

Hejsan hoppsan lillebror!

Funderar på om det är NÅGON som skulle vilja ha ett inlägg med min åsikt om Pessoa bett ?

//


BRUM BRUM!

WOOOP WOOOP!

Sitter just nu och skypar med Linnéa! Jag är föresten med i hennes tävling:
(Länkad bild)
Ja ikväll blir det bara allmänt mys! har INGET att göra! Vill rida typ varje dag och om jag hade en häst shiiiiiiet vad hade varit ute i sommar! Hade varit där typ hela dagarna och gått promenader och ja RUBBET! Saknar Titti! Hoppas jag kan rida henne snart :s jaja just nu är jag bara allmänt flum och bara vill säga en sak till i detta inlägg:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
pöss♥
//


Jaja

Hej!

Ja jag får väl komma tillbaka då!
Men tycker själv att uppdateringen behöver FYLLAS på och måsta prata lite med Jossan! Men hennes mobil är ju tyvärr borta :( nej förlåt ska inte gör mer "flummiga" inlägg!
Förlåt Emilia!
Men just nu tycker jag att jag gör som jag vill...
Menmen...
DAGEN:

Jadu dessa dagar!
Nu har tyvär ENNU en bebis dött och Gucci fick följa med Camilla hem!
Vill gråta men det vill liksom inte komma! Jo nu kommer det...
Tur iallafall att jag inte följde med mamma och Andreas till hans läger! Visste inte när dem skulle komma hem...!
Så nu är jag hemma och gråter för mig själv! Stig H är där uppe och sover! Han vill inte mysa med en kaninluktande tjej :(.
Jag ska nog kolla vad som finns i skafferiet!
Jävla låtar som får en att börja gråta då:'(
Kommer ihåg hur jag videobloggade med henne men sen kom Stickan och jag blev livrädd och då menar jag LIVRÄDD ng> varje gång han kom när hon var ute! Det jag saknar mest är nog ungarnas smaskande! och hur dem bara rejsade där inne i buren... kunde komma rakt mott dörren och höll på att ramla ut!
Höll på att rädda stackars kaninungen men nu överlevde den ju tyvärr inte! Och jag vill INTE ha några klagomål! jag och Linnéa satt i säkert 1 timme och försökte liva upp stackars bebisen :( Hihi den var ju så söt... jaja så är det livet är inte rättvist vi ska alla dö någongång!
Nu han ju inte Jossan komma hit men hoppas hon vill komma ändå!
Kommer nog göra lite inlägg nu som kommer upp sen! Har lite planer moahahahhaahahahahaha! Jag är ond :p
Pöss
//


Svar på kommenter(er)

Erik om Trött+ svar på kommentar!:

Som bloggare måste man kunna ta kritik då och då, för att bli bättre! Get used to it! Ni frågar ju vad läsarna vill ha? Då kan du ju inte bli sur när de ber om något som ni frågat om ;) Litet tips bara, kram!

 

 

 

Cecilia om Trött+ svar på kommentar!:

Vaddå ska du bara sluta blogga för att en tjej har en åsikt?.. :P

 Hej Erik & Cecilia!
NEJ jag slutar inte blogga pga en liten tjej! Men jag skriver fortfarande vad jag vill! Jag vill ju tex inte skriva om jag har fått en pojkvän eller så!? Jag har bett om förslag och vad har jag skriver är MITT beslut INTE ERAT! Jag får skriva hur många J*vla utropstecken jag vill!


Fullt upp...!

Heejsaan :)
Som jag skrev så kom jag hem i tisdags. Anledningen till att jag inte har skrivit ändå är att jag har haft väldigt fullt upp. Nu är jag i alla fall tillbaka och kommer att blogga som vanligt. Men av att döma från Emmas förra inlägg vet jag inte riktigt om hon kommer det? Hoppas att hon fortsätter! :)
Ikväll kommer våra släktingar från USA och några andra hit på middag de har en dotter i min ålder så det blir väl kul tror jag. Skriver mer ikväll eller imorgon. ^^

Trött+ svar på kommentar!

Emilia om Jaha...:

Hej! Inte för att vara taskig men dina inlägg är alldeles för flummiga och röriga! Du använder för mycket stora bokstäver, utropstecken och smileysar.
Försök att ha lite bättre struktur på dina inlägg precis som Josefin har. Då skulle det bli mycket mer intressant att läsa dem!
Kram Emilia :)

Hej Emilia!
Kul att du har din egen åsikt! Min egen åsikt är att jag gillar bättre när inlägg har lite smileys och man ska ha roligt när man är "liten"!
Jag ska ta till mig av åsikten men tills jag har fått ett svar av Jossan kommer jag inte kolla bloggen så fruktansvärt mkt!
Bara allmänt TRÖTT på allt och alla klagar på mig 24/7! DET ORKAR JAG INTE...
Jag struntar fullständigt i vad du tycker om MITT bloggande som JAG som jag skriver direkt från hjärtat! Jag har mina egna åsikter om saker och ting! Du behöver inte kolla mina inlägg om du inte vill! Det är ditt val bruden INTE MITT! JAG väljer vad JAG vill skriva DU skriver inte vad JAG ska skriva!

Hejdå får se när jag kommer tillbaka!!

//


Jaha...

Hejsan!

Lite smått ledsen nu! Varför kan Josefin inte flytta hit? SKULLE VARA BÄST!
Var  ute hos Gucci o babisarna och videoblogga haha stort (Y) på det! SÅÅÅÅÅÅÅ FAIL!
Ja men vad gör man nudå? Jag är allmänt depp! inget funkar och just nu vill jag bara spendera resten av sommarlovet undertäcket!
NEJ NU FÅR JAG SKÄRPA MIG! Imorgon åker jag nog TIIIIIIIIDIGT till stallet och är lite social med Pia och Eva ! ALLTID lika kul! Om man har tur kanske man får hjälpa till men någon FIN häst! Ska nog messa Deinse och fråga om jag ska fota henne imorgon! JA det ska jag! :D Nu ska här fotas!
Imorgon ska jag rida somsagt! Hoppas jag får min lilla dressyr prins Falexander men alla kallar han Lilla Gubben här är en bild på han :D
Anledningen till att han kallas Lilla Gubben (skriver LG nu han kallas nämligen det för det mästa!) Dett är vad jag vet iallafall!
När LG var liten så dog hans mamma han hade väl då fått namnet Falexander men automatiskt blev det ju Lilla Gubben och det är nu med lilla Falexander! LG´s stam och höjd och ja allmän fakta hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
LG är en dressyr ponny som ni kanske kommer se på infon (?) men ett tag hade han hoppförbud! han stannade och det hela hade kunnat leda till att han inte var på ridskolan idag! Det är jag glad för att han inte är! Jag och han har utvecklats tillsammans och det är jag stolt för! Jag har ridit dressyr barbacka och hoppat nästan 90 cm BARBACKA på honom! Snacka om stolt tjej (haha vi kan ju låtsas som inget att jag ramla av samma lektion!) och jag är STOLT men tänk lilla jag sitta på denna maffiga häst (han är lite mullig :P) och får denna ponny i form BARBACKA och från att ha varit livrädd för ponnyn till att nu älska att hoppa honom! Vilken känsla! Det är som om jag haft honom som min egen tre år!
Detta är en ponny jag skulle vilja ha om jag fick välja en på ridskolan eller Smirnoff! Någon som vill veta om hur Smirre är!? Kommentera!


Pownie

Hejsan :D;D;D;D!

Innan jag börjar vill jag att ALLA kollar på detta inlägget och läser inlägget och kollar videon!
Säg sedan va
Idag har jag ridit världens envisaste gulligaste trögaste häst... Titti Viking!
Pappa väkte mig runt 06 :40 (gissa om jag var trött!?) sen åt jag frukost tog på mig ridkläder och väntade på Julia! Hon kom 8 och vi åkte till hennes mormor och morfar där dem är på sommarbete!
Kändes som att INGET kunde stoppa oss för ett tag! Sen pang bom så blev hon stark allt var läskigt och bara allmänt jobbig! Vi hade vårat första lilla "bråk" (och när jag säger bråk så säger jag bara i princip "ja men det blir ju inte bättre för att du gör så! och du är ju trög" sen små fnissar jag lite och sen fortsätter vi!)
Men sen galopperade jag på väg ner till andra sidan och Julia kommer upp och jag tänker "snälla gasa Julia" Gissa vad hon gör! VI HADE TVÅ RACE FRAM OCH TILLBAKA! Sen travade vi av och då blev det "lillabråket!" HATAR dem för jag vet vad hon kan och vad hon är kapabel till och det stör mig för hon KAN bara hon VILL!
Sen dethär med inlägget! Man ser att tjejen "spelar" men man gör ändå inte så och nästan slår hästen! Hon är 3 år! Vad tror du !? Hon är busig! Hon har inte lärt sig det än och vems ansvar är det att lära!? Jo ditt lilla du! Så feg och så dålig vet jag inte om jag någonsin sett nån så dååålig ägare!!
Kolla vad gullig!

En fråga till ER!
Vad är eran favorit ras!?
Min favorit:
Paint Horse jag fullkomligt ÄLSKAR skäckar av alla dess slag och ingen ser ju ut som den andra! Helst ska den ha lite fläckar men HEL VITT ansikte och ett blått öga och riktigt rosa päsl/skin runt ögonen/mulen!
Det är även en dröm häst för mig!
Jaja tack för mig denna gång och hoppas vi ses igen!


Regn...

Hej!
Jag har egentligen ingenting att säga om idag för jag har i stort sätt inte gjort någonting... Det har regnat hela dagen så det har inte funnits något att göra. Vi åker väl hem snart tror jag.

Bloglovin!?

Hejsan svejsan!

Tänkte nu att alla vi läsare & jag kan lägga till varandras bloggar HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! O du sedan kommenterar något så lovar jag och följa dig och din blogg!!
Just nu: mår jag inge bra lite orolig för Gucci! Hon var helt konstig när jag var ute och gav henne mat! Ville bara skutta runt och inte äta morot (vilket hon älskar!) men men mammanoja antar jag?!
Idag har inte uppdateringen  varit på topp! bara varit allmänt seg och bara velat sova...
Men nej imorgon ska jag rida Titti, på tisdag rida på ridskolan, onsdag stallvärdinna (hoppas Thilda är där då...) och sen SKA jag vara med vänner torsdag, fredag har kanske en sak på fredag vilket jag diggar :D MYYYYYYYYYYYS!
Nej dem sista två veckorna på detta sommarlov ska jag göra nyttiga saker! Vara med vänner, vara i stallet, rida massor och ja bara ha SOMMARLOV!
Börjar den 22 augusti och ska vara i skolan 08:30 :O lite smått tidigt för en första dag men det är bra med bussar!
Nu kollar jag på 2½ men och Alan låtsas springa i slowmotion! haha kan skratta åt det hela dagarna!
Men nu måste jag sova...

 


Snälla!?

Hejsan svejsan alla grymma!

Nu tycker jag ni kan kommentera Jossan lite också hon gör också bra inlägg!
Har lite bloggtorka!
Dagen har inte inehållit så mkt som att jag åkte till stallet med morfar för att ta hem mer spån... Ja det gick ju INTE BRA! Men sen åkte vi till Granngården och mötte på Jessica har mina aningar varför hon var där men jaja :O! OOOOOOOO orka inte blogga mer nu!
SKRIV ERA BLOGGAR PÅ KOMMENTARER!


Dålig uppdatering :/

Hejsan! :)
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen från min sida de här dagarna. Det kommer nog att fortsätta vara så till på Tisdag. Jag är som sagt uppe i Dalarna och internet här SUGER! Det tar 20 min för en 3 min video på youtube att ladda klart. Jag står inte uuuut :(
Jag har rätt tråkigt här uppe och önskar att jag skulle kunna få åka hem nu. Tycker att jag har varit här tillräckligt nu - alltså snart ett dygn ^^
Just nu ligger jag och Trixie på sängen och myser för alla de vuxna bestämde sig för att gå en två timmars lång promenad runt hela sjön. Sånt orkar inte jag och därför bestämde jag mig för att stanna hemma. Promenader med vuxna personer är seriöst det tråkigaste som finns!
Jag hörde att några i ett hus en bit bort har två hästar. Ska kanske gå dit och kolla upp det om de är hemma :)

Hallå!?

Hej!

Nu börjar jag bli lite besviken hösr sitter jag och skriver ett åsiktsinlägg som ja faktiskt var grymt svårt att skriva OCH SÅ KOMMENTERAR NI INGET OCH DÅ MENAR JAG INGET!!! DET är INTE kul!
Ne det är allt för mig idag pöösssss på er så ses vi imorgen!


Mitt liv mina åsikter...

HEJSAN SVEJSAN!

I detta inlägg kommer ni få läsa om MINA tankar och åkiskter om "stora" bloggare!
Lets start!

Nicholai:
Nicholai är så jävla grym alltså från att ta bort sin blog för vad är det kanske 1½ månad sen och nu tillbaka och fullt ös medvetslös! Han bara går som om INGET har hänt och tänker inte ens på det förfluta det som hänt har hänt ungefär! Jag följer Nicke på bloglovin och jag är en stolt tjej som troget läser hans blogg!
Visst han kanske inte skriver så jättelånga inlägg om hur awesome Bilbo eller Mira har varit men har uppdaterar och just nu har han en bloggträff på Liseberg! Hur många bloggare har en bloggträff!? INTE MÅNGA!
Nog om denna Pöjk och över till...
NELLIE:

Vafan tjejen är 11 bast och har redan kvalat in till MSV med wetsrenhästen Stella på mindre än ett år! Hur många klarar det när man är 11? INTE MÅNGA skulle jag tro!
JAg är 14 snart och har en förebild som är tre år yngre!
Visst ni tycker hon gjorde fel på 15 hindret när dem skulle kvala! Vad skulle du gjort om du vet att din häst är trött, kommer mot ett 15 hinder på en bana som kan vara ganska avgörande klart man satsar extra hårt!!! Det hade jag gjort! Men ni kanske är lite döda som inte kan leva er in i hur hon kände när hon visste att det var på "liv eller död" på hindret HON valde att lägga ut filmen och NI klankar ner en stackars 11 årig tjej som har en lite FÖR stor blogg i mina ögon! Du är gtymm Nellie och det ska du veta!


Crazy, im sorry!

Hejsan svejsan alla underbara!

Förlåt för dålig uppdatering från min sida men har varit upptagen med shopping och middag med vänner :D
Igår köpte mamma en liten sommarklänning till mig :D nöjd!? JAAA väldigt nöjd den är super skön...

Vad tycker ni Hiss/Diss!?

Hos dem vi var hos igår har dem 2 tvilling flicker som är ett år yngre än mig och Jossan och vi flummar alltid sönder och badar MASSA! Badade säkert 1 1½ timme :O

Jag, Julia Och Wilma :D
Otroligt skön! plus att dem hade fyllt på med vatten på dagen och sen var det typ 30 grader :D AWESOMEEEEEEEEEEEE!

Nu ska jag gå upp och fixa GLASS och sen fixa ett inlägg till :D

Pöss

//


Gossip Girl GALEN

Heej :)
Jg ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela dagen. Den största anledningen är nog att jag har geekat Gossip Girl hela dagen. Jag har vissa perioder då jag blir helt galen i den serien! Mellan Gossip Girl avsnitten så har jag också städat och packat för imorgon så åker jag om familjen till Dalarna för att hälsa på några vänner. Jag tar med datorn så ni kan förvänta er inlägg därifrån :D
Kommer inte på någon bra bild att lägga in.. ^^

Varmt, varmt, varmt

Heej :)
Här sitter jag och Linnéa ute i solen :) Det är nästan för varmt i dag. Vi hoppade studsmatta ett tag men det blev alldeles för varmt för det inom några minuter. Det är i alla fall inte ett enda moln på himlen idag. Naajs ^^
Tyvärr ska Linnéa åka hem idag.... Wääääh :( Så nu ska vi sluta blogga. (För den här dagen ^^)
What is lööv? ^^
:DDD


^^

Heej :)
Om ni ska fråga frågor om design, header eller namnsakerna så är det mig ni ska fråga ;) Jag gjorde dem lixom ^^
Linnéa hjälpte dock med kodningen <33 TACK
Hoppas ni tycker att allt är fint!
Update: Bara så att ni vet så är headern bara tillfällig ^^


Loooooooooooooooooooooooook!!!!

Hejsan svejsan!



 Jag tycker dem är supperfina vad tycker ni!?


Fotooo

Hejsaaaan :)
Idag har jag och Linnéa varit ute och fotat lite :) Vi gick ner till en äng en bit bort och sen gick vi ner till våran båt. Det var nog inte varit ett moln på himmlen på hela dagen. As nice! :D
Vid middagen diskuterade vi prao. Jag kom fram till att jag helst vill praoa på en hästgård eller liknande. Har ni praoat? Var praoade ni isåfall? Var det kul? ^^
Fina Linnéa <3
Kram Josefin <33

We are there!

Nu har vi nått vårt mål för idag!!!


Close real close!

Hejsan Hoppsan!

Just nu 19:42 är vi gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt nära besöksrekord här på denna lilla blogg! hihi tycker det är roligt att denna lilla blogg redan har så "många" besökare varje dag! hihi.
Just nu så ska jag nog starta Sims 3 och fortsätta och tänka hmmmm *tänker*!
Det kommer nog snart genom allt knackande kommer nog ni i sveg höra mitt tänkande!
Otroligt onödigt inlägg men vad gör inte lite uppdatering för skada nu kan ni ju få lite finfina bilder också!



Pöss

//Emma


Ny header...

Hejsan svejsan alla underbara!


Som ni kanske ser har vi ängtligen fått upp headern på bloggen! Den blev fin!
Designen tycker jag är gtyyyyyyyyyyyyyyyymt bra! Men nu tycker jag att ni ska kommentera jag är med så ska jag utvärdera DIN blogg och skriva här vad jag tycker om den och då får ni ju kanske lite nya läsare och det är ju lite kul!? Eller vad tror ni?!
Jag tror jag ska tänka lite på olika saker och göra lite åsikts inlägg! Saknar min lilla skrutta men hoppas Julia messar snart så jag kan rida henne...
Kan föresten berätta att nu vet jag när jag börjar skolan :P men ska bli roligt kommer ju närmare examen och för den delen SPAIN!!!!! TAGGA!
(En bild från en "fotografering" jag och min vän hade för någon vecka sedan!)
Pöss

//Emma


05...

05 saker ni kanske inte visste om Emma!

1. Jag biter på naglarna? usch och jag gillar det INTE så om ni gör det försök slta veta att det är SJUUUUUUKT svärt men med "stopp och väx" funkar det och de finns att köpa på apokteket JÄTTEBRA! Smakar piss...

2. Just nu så vet jag inte när jag ska börja skolan? ^.^ Känns... sådär att inte ha koll.


3. Jag hade ridning som "elevens val" i skolan men slutade för att två tjejer hade början till magsår...?


4. Jag är lite små beroende av bloggar? Det är tack vare Bloglovin men det är grymt bra asså ska nog fixa en knapp så man kan följa oss sen ska ni se...


5. Jag älskar glass? Det ska helst vara med chokladsås och MYYYYYYYCKET chokoladsås!


Måndag del2

Hejsan svejsan!

Ville bara säga hur awesome ni är på att kommentera! Igår hade vi också besöksrekord tack för det! och puss på er för det!
Men tycker ni kan kommentera vad ni vill ha på bloggen från Emmas sida kommer det snart kommaa upp lite ruliga saker för er kära läsare!
Pöss

//Chocolateponnys


Lilliii på väg :D

Heeejsan ^^
Nu är jag glad för att Linnéa (Lilliii) är på väg hit! Hon ska vara här två nätter.
Igår var jag i alla fall på Värmdö med Simone och min familj. Det var jättekul! Jag tror att Jag och Simone badade i poolen i typ fyra timmar sammanlagt.. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så här kommer bilderna jag "lovade".. :)
Poolen :) den var 30 grader varm! :D
En ledsen & blöt älsklings Trixie <3

Måndag

Hej!

Usch vad tiden går fort... Snart börjar skolan igen :suck:!
Men jag längtar endå till hösten när det börjar blir lite burrigt och kallt awesome!
Jaja just nu gör jag min favvosyssla här hemma, spelar sims 3... så sjukt bra! hoppas ni har haft ett bra sommarlov det har jag förutom att jag inte vet när vi börjar :O INTE BRA!
Idag händer det väl inte så mkt!
Ska väl städa mitt rum det ser förj*vligt ut rent ut sagt! Sen tycker jag ni kan skriva era bloggar i kommentarer så ska jag utvärdera dem!


Pöss

//Emma


RSS 2.0